Depozitul de Anvelope: importator de anvelope, anvelope, cauciucuri, pneuri, service roti, jante aliaj, jenti, vulcanizare, importator, indreptat jante
 
 
ss > Despre noi >

Despre noi

Depozitul de anvelope srl a fost infiintata in 2004.Datorita experientei in domeniu a conducerii si angajatilor sai putem asigura din stoc sau la comanda orice tipo-dimensiune de anvelope atat pentru turisme cat si pentru camioane si utilaje la preturi competitive.
Firma noastra importa direct anvelope marcile Michelin,Continental,Dunlop,Good year,Pirelli,Fulda,Vredenstein,Kormoran,Semperit.Colaboram cu importatorii de anvelope Sava,Barum,Matador,Brigestone,Firestone,etc.
La sediul nostru din Bucuresti Calea Floreasca 40 asiguram montarea,echilibrarea si presiunea cu azot pentru toate anvelopele comercializate de noi.
Pentru toate anvelopele asiguram 2 ani garantie.
Oferim servicii de montat echilibrat,presiune azot si indreptat jante de aliaj.
NOU Inscriptionare oglinzi retrovizoare prin marcarea chimica a numarului de identificare.

 

Service Roti la Tine Acasa : montam si reparam anvelope oriunde in Bucuresti intre 8.00-20.00. Tel 230.1404 mobil 0745.pneuri (0745.763874), 0720.PNEURI tel verde cu apel gratuit in reteaua Romtelecom: 08008.PNEURI. Livram anvelopele cumparate de la noi oriunde in Romania in 24 ore.

Angajam vulcanizator auto. Cerinte:experienta in domeniu minim 1 an,cunostinte pentru folosirea masinilor de montat anvelope auto,echilibrat anvelope auto,masina de indreptat jante aliaj usor (aluminiu) , reparatii la rece anvelope auto, cauciucuri, pneuri. Relatii la tel 2301404 sau la sediul nostru din Calea Floreasca 40. Depozitul de Anvelope srl.